Het juiste adres voor uw banden.

Heeft u nieuwe autobanden nodig? Of bent u op zoek naar nieuwe zomer of winterbanden? Dan bent u bij VT Car Service aan het juiste adres! Wij adviseren om zomerbanden bij minimaal 2 mm te vervangen en winterbanden bij 3,5 mm.

Het kiezen van de juiste band voor uw auto is lastig én belangrijk. De band vormt het enige contact tussen de auto en de weg. Daarom zijn de banden één van de belangrijkste onderdelen van een auto. Goede autobanden zijn immers erg belangrijk voor uw rijcomfort en uw veiligheid. VT Car Service kan u informeren en adviseren over de mogelijkheden om zo samen met u de autoband te kiezen die het beste past bij uw rijgedrag en bij uw auto. U heeft bij ons ruime keuze uit verschillende merken en prijsklassen.

Wat u ook zeker niet moet vergeten is het regelmatig controleren van uw bandenspanning. Een juiste bandenspanning is erg belangrijk voor uw rijcomfort, brandstofgebruik en de slijtage.

Wij hebben veel verschillende banden direct op voorraad. Indien uw andere autobanden wenst dan zorgen wij ervoor dat we deze zo snel mogelijk voor u in huis hebben. Hierdoor kunnen wij snel werken en kunt u bij ons ook goed terecht met bijvoorbeeld uw bedrijfsauto’s. Bij ons staat service op de eerste plaats en zo zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer met de juiste banden op weg kunt!

Winterbanden

U kunt ook bij ons terecht voor uw winterbanden. Waarom heeft u winterbanden nodig? Winterbanden bieden meer veiligheid op de weg tijdens winterse omstandigheden. Dit komt door de andere rubbersamenstelling, deze is aangepast aan de weersomstandigheden. Wanneer de temperatuur daalt, wordt rubber namelijk harder. De aangepaste rubbersamenstelling van een winterband blijft flexibel tijdens winterse omstandigheden. Hierdoor profiteert u van een betere grip, comfortabeler weggedrag en optimale veiligheid. Daarnaast is ook het profiel van winterbanden verschillend ten opzichte van zomerbanden. In veel landen zijn winterbanden verplicht, houdt hier rekening mee en neem tijdig contact met ons op zodat u goed voorbereid en veilig op reis kunt!

Motor reiniging

Chiptuning

Reparatie

Bandenservice

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen!