Vanaf begin 2016 bieden we eigen software aan. CCT chip (Celtemp-Chip-Tuning) een stage1 chip bieden we aan voor een vaste prijs voor auto’s met optie via OBD-maat tuning. Dat betekent dat we stage1 chip voor zeer interessante prijs aanbieden. We ontwikkelen alles in eigen huis en kunnen  deze basis chip altijd aanpassen op uw motor, dus geen universele chip.

Celtemp heeft de laatste jaren veel aandacht besteed aan het verkopen en monteren van upgrade parts zoals upgrade turbo´s en andere performance onderdelen en afstellen daarvan. Ook voor de afstelling van deze VAG stage-2 projecten kunnen we maat software aanbieden bij ons op locatie in regio Rotterdam met geloofwaardige vermogens!

Celtemp doet metingen op een 2 wiel aangedreven DYNOSTAR testbank. De uiterst hoge meetnauwkeurigheid van de dynostar en de hoge regelsnelheid van de wervelstroomrem en de hoge repeatability maken de Dynostar vermogenstestbank tot de ultieme tool voor tuning werkzaamheden en het meten van u voertuig.

Stage 1 chip: 
(stage 1 chip alleen via OBD)

Stage 1 chip met rollenbank meting  

Stage 1.5 chip met rollenbank meting  
(stage 1.5 chip chip waarvoor ECU computer open moet)

Stage 2 chip met rollenbank meting 
(stage 2 chip op de bank afgesteld met upgrade onderdelen zoals stage1 turbo enz.)

Stage 3 chip met rollenbank meting 
(stage 3 chip op de bank afgesteld met upgrade hardware en stage2-3-4-5 turbo’s enz.)

Informatie

Wij beginnen steeds van de originele software en passen hierin de parameters stapsgewijs aan.
De afstelling van deze motorparameters gebeurt op maat door analyse van onze logs of op onze vermogenstestbank.
In geen geval wordt er een standaard tuningfile gebruikt!  Ook reeds door ons gemaakte files voor eenzelfde motor worden door ons niet hergebruikt.
Betrouwbaarheid komt bij ons steeds op de eerste plaats! Echter kan VT Car Service / Celtemp niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade ten gevolge van fabrieksfouten.

Informatie

CHIPTUNING

Tuning Lexus

Lexus
Klik op een type voor het overzicht

    TERUG NAAR OVERZICHT


    Resultaten

    Merk, model & type Generatie Standaard PK CCT PK Standaard Nm CCT Nm