Onderhoud van elke Camper

Het is heel belangrijk om op tijd de kleine of grote beurt voor uw camper te laten uitvoeren want goed onderhoud voorkomt vaak reparatie in de toekomst.

U kunt bij ons terecht voor het volledige onderhoud van uw camper. Wij zijn een onafhankelijk en allround bedrijf en dus kunt u met elk type merk camper bij ons terecht. Door de veelzijdigheid van onze apparatuur en vakmensen kunnen wij alle verschillende onderdelen van uw camper onderhouden zoals de remmen, accu, airco, motor en meer. VT Car Service is een allround RDW-erkend bedrijf en mag dus officiële APK-keuringen uitvoeringen. Hoe weet u wanneer uw camper weer toe is aan een APK keuring? Als uw camper al eerder gekeurd is, geldt de datum op het keuringsrapport. Dit is de APK vervaldatum. Met andere woorden: uw camper moet uiterlijk op deze datum zijn gekeurd.

Is uw Camper vakantie klaar?

Tijdens de vakantie wordt uw camper vaak zwaarder belast dan normaal. Soms een warmer klimaat, een volgeladen bagage en in combinatie met steile wegen. Ga goed voorbereid op vakantie en verklein de kans op pech in het buitenland, laat uw camper voor vertrek nog even een kleine of grote onderhoudsbeurt ondergaan bij VT Car Service.

Wanneer heeft uw camper onderhoud nodig? Als u in een wat oudere camper rijd dan u het volgende als vuistregel aanhouden: een kleine beurt na een jaar of na ongeveer 15.000 gereden kilometers en een grote beurt na 2 jaar of na ongeveer 30.000 gereden kilometers. Bij een nieuwe camper verschijnt er in de meeste gevallen een melding op uw dashboard wanneer het weer tijd is voor onderhoudsbeurt. Twijfelt u? Neem geen risico, voorkom dure reparaties en kom langs bij VT Car Service!

VT-Car service:

Eigen rollenbankOntwikkelen eigen productenAPK onderhoud Woensdag avonden geopend Eigen import Showroom Custom uitlaten Chiptuning

Motor reiniging

Chiptuning

Reparatie

Bandenservice

Reparatie

Het is altijd vervelend als uw camper niet naar behoren werkt. Er zijn altijd kosten aan verbonden en het komt natuurlijk nooit gelegen. Bij VT Car Service hebben wij twee doelstellingen. De eerste is dat wij uw camper zo snel mogelijk weer op de weg willen hebben, daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat dit tegen de juiste prijs gebeurd. Hier bent u bij ons dus altijd zeker van. Wij zorgen dat u van tevoren een heldere prijsopgave krijgt en mochten er onverwachtse kosten bijkomen dan wordt altijd van tevoren met u overlegd.

Goed en tijdig onderhoud voorkomt het aantal reparaties. Door jaarlijks een kleine én een grote beurt aan uw auto te laten doen voorkomt u op tijd opkomende problemen zo bent u dure reparaties aan uw camper voor. Bij de aanschaf van een tweedehands camper moet u er altijd op letten of deze in het verleden wel genoeg onderhouden is, het is zonde om een goedkope camper te kopen waar u later veel geld aan kwijt bent voor reparaties.

Sommige reparaties zijn onvoorzien en hoeven niet perse een gevolg te zijn van slecht of te laat onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan een elektrisch raammechanisme wat stuk gaat of het stuk gaan van de ruitenwissermotor. Bij een grote beurt wordt dit niet meegenomen. Deze reparaties zijn vaak duur omdat eerst uitgezocht moet worden waar het probleem ligt voordat het opgelost kan worden.

Voorkom dure reparaties en laat uw camper op tijd keuren door VT Car Service! Heeft uw camper tóch een reparatie nodig, dan staan wij altijd voor u klaar om het zo snel mogelijk op te lossen!

Storingsdiagnose Camper

Als uw camper storingen vertoont, dan kunt u bij VT Car Service terecht voor een professionele storingsdiagnose. Wij beschikken over moderne apparatuur waarmee storingen kunnen worden uitgelezen via de computer. Deze apparatuur is niet alleen geschikt voor storingsdiagnose maar ook voor onder meer het resetten van uw computer na een onderhoudsbeurt. Vervelende storingen lost VT Car Service zo snel mogelijk voor u op. Na de storingsdiagnose geven wij u een prijsopgave van de kosten van eventuele reparaties waarna wij tegen scherpe tarieven uw camper weer rijklaar maken.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen!