Reparatie

Het is altijd vervelend als uw auto niet naar behoren werkt. Er zijn altijd kosten aan verbonden en het komt natuurlijk nooit gelegen. Bij VT Car Service hebben wij twee doelstellingen. De eerste is dat wij uw auto zo snel mogelijk weer op de weg willen hebben, daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat dit tegen de juiste prijs gebeurd. Hier bent u bij ons dus altijd zeker van. Wij zorgen dat u van tevoren een heldere prijsopgave krijgt en mochten er onverwachtse kosten bijkomen dan wordt altijd van tevoren met u overlegd.

Goed en tijdig auto onderhoud voorkomt het aantal reparaties. Door jaarlijks een kleine én een grote beurt aan uw auto te laten doen voorkomt u op tijd opkomende problemen zo bent u dure reparaties aan uw auto voor. Bij de aanschaf van een tweedehands auto moet u er altijd op letten of deze in het verleden wel genoeg onderhouden is, het is zonde om een goedkope auto te kopen waar u later veel geld aan kwijt bent voor reparaties.

Sommige reparaties zijn onvoorzien en hoeven niet perse een gevolg te zijn van slecht of te laat onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan een elektrisch raammechanisme wat stuk gaat of het stuk gaan van de ruitenwissermotor. Bij een grote beurt wordt dit niet meegenomen. Deze reparaties zijn vaak duur omdat eerst uitgezocht moet worden waar het probleem ligt voordat het opgelost kan worden.

Voorkom dure reparaties en laat uw auto op tijd keuren door VT Car Service! Heeft uw auto tóch een reparatie nodig, dan staan wij altijd voor u klaar om het zo snel mogelijk op te lossen!

Motor reiniging

Chiptuning

Reparatie

Bandenservice

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen!