Bij VT Car Service maken wij uitlaatsystemen op maat, gemaakt met de juiste eigenschappen zoals u het wenst!

Een uitlaat op maat heeft verschillende doelstellingen:

  • RVS uitlaat in verschillende maten zoals 60mm 63,5mm 76mm of nog groter ( 2 inch 2.5 inch 3 inch )
  • Uitlaat Geluid op klank gekozen in overleg. Sportiever geluid.
  • Meer vermogen door aangepaste uitlaat. Betere flow en warmte afvoer.
  • RVS uitlaat hoeft niet meer vervangen te worden.
  • Oldtimer uitlaat op maat voor auto’s waar niets meer voor te krijgen is.
  • Mooie uitlaatstukken/sierstukken/uitlaat tips voor sportief uiterlijk.

Wat kan u van VT Car Service verwachten:

  • Sportiever en mooier geluid naar smaak.
  • Meer vermogen uit uw auto meetbaar op onze Rollenbank.
  • Mooie uitstraling van uitlaat door uitlaat eindstukken.
  • Uitlaat op maat, custom gemaakt voor alle auto’s van oud tot nieuw.

Onze specialiteit en kennis op het gebied van katalysators is de laatste jaren steeds groter geworden. Het ombouwen naar Race katalysatoren is dagelijks werk en wij hebben veel oplossingen voor vele merken. het ombouwen naar een race katalysator geeft veel vermogens winst en extra warmte afzet in de motor. Neem contact voor meer info.

VT Car Service werkt onder andere veel samen met MagnaFlow en powersprint voor dieper en zwaarder geluid. Wij gebruiken ook andere bekende merken en werken aan een eigen demper reeks voor nog betere uitlaten naar wens te kunnen maken.

Bij VT Car Service lassen wij met TIG om de kwaliteit te kunnen garanderen. Er zijn u al reeds vele autoliefhebbers voor gegaan voor een RVS uitlaat op maat.

Wij hebben veel ervaring met racewagens zoals Aston Martin – Lamborghini – Audi – Volkswagen – Seat – BMW – Porsche – Nissan – Honda – enz. die moeten vallen onder restrictie’s van geluid. Daarnaast is VT Car Service o.a. dealer van: MagnaFlow – Simons – Powersprint – Supersprint – Vibrant – Milltek – BullX.

Motor reiniging

Chiptuning

Reparatie

Bandenservice

U wil een prijs weten voor u uitlaat of aanpassing! Hoe werkt dat bij ons!

Heeft u interesse in een Custom uitlaatsysteem of aanpassing zoals bijvoorbeeld Bypass systeem of alleen achterdemper dan gaan wij als volgt te werk:

Wij vragen u om een afspraak te maken zodat wij de auto en de huidige uitlaat situatie kunnen bekijken. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. We kunnen dan zien wat er voor systeem onder zit en dan ter plaatse bespreken wat wij kunnen kunnen maken. Daar wij het meest alles op maat naar wens maken moeten we dit eerst bespreken met klant en auto erbij. per mail of telefoon geven wij bijna nooit prijzen daar wij alles naar wens van klant maken en dit altijd anders is.

We kunnen dan ook luisteren bij u bezoek aan ons hoe de huidige situatie is om dan te kunnen inschatten wat we kunnen maken naar u wens. We werken met verschillende merken dempers. We kunnen dit dan goed bespreken en verschillende dempers laten zien. Tevens kijken we welke maat uitlaatbuis er past onder de auto i.v.m met de ruimte die er is. Dit kan zijn 2 – 2.5 – 3.0 – 3.5 inch.

We kunnen dan alles goed met u als klant afstemmen en zo tot een juiste offerte / prijsopgaaf komen en die gelijk aan u meegeven. U krijgt van ons een prijsopgaaf op papier mee zodat u ook op een later tijdstip een afspraak kan maken.

Vragen over custom uitlaatsysteem vul ons contact formulier in en wij nemen met u contact op voor een afspraak! Bellen mag natuurlijk ook op 088 250 2424

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen!